Serie 1: Overbevisende sejr på 4-1 over AIA/Tranbjerg

Kasper Juhl Hansen
06. september 2016 kl. 23:42

SENIOR - På en dejlig solrig lørdag uden for meget blæst var Hedensted IF på besøg hos AIA/Tranbjerg på Grønløkke Stadion i Tranbjerg.

Hedensted skulle ud og bygge videre på det gode resultat i mandags mod FC Horsens. Det skulle vise sig at blive en meget hårdt spillet kamp.

HIF starter kampen godt, hvilket allerede giver pote efter 6 minutters spil. Da Mette Refsgaard fra sin højre kant sparker en flot bold diagonalt over mod Caroline Hartmann som spiller venstre kant, Caroline har taget et flot løb bagom Tranbjerg forsvarskæde og får en friløber. Caroline tager et par træk inden hun koldt sparker bolden til højre for målmanden, og efterlader målmanden uden en chance for at redde bolden, 1-0 til HIF.

Efter 24 minutters spil udbyggede HIF deres føring, indskiftede Simone Jakobsen modtager bolden midt på Tranbjergs banehalvdel, hvorefter hun spiller bolden videre til Laura Lindhardt. Laura tager et par træk inden hun sparker på mål langt ude fra, Laura rammer bolden perfekt og suser mod mål med høj fart. Målmanden har igen inden chance for at redde bolden, da den er velsparket og sidder helt oppe i nettaget. 2-0 til HIF ved pausen.

Efter 48 minutter er HIF på spil igen, HIF har fået tilkæmpet sig et hjørnespark. Laura Lindhardt sparker den perfekt ind i boksen, hvor Karina Petersen er trukket med frem fra forsvaret sætter hovedet på, og dirigere bolden i det fjerneste hjørne endnu en gang uden chance for målmanden, 3-0 til HIF.

Efter 81 minutter går det desværre galt i HIF forsvaret, Tranbjerg spiller en bold i dybden. Tranbjergs angriber er i en løbeduel med Maria Hauge, og lige inden Hauge får blokeret bolden, kaster Tranbjerg angriberen sig ned i bolden og prikker den forbi en fremstormende Kristina Nielsen i Hedensted målet til stillingen 3-1 til HIF.

Efter 91 minutter sætter HIF det sidste søm i Tranbjergs kiste, Caroline Hartmann modtager bolden i højre side på egen banehalvdel. Hun spiller bolden flot frem til Simone Jakobsen, hvorefter hun bliver brutalt fældet, og måtte efterfølgende bæres fra banen. Simone er en mod to, hun afdribler sine to direkte modstandere og er alene med målmanden. Hun finter målmanden og kommer uden og hende, til trods på at målmanden prøver at lave straffe på Simone. Simone sparker bolden sikkert ind i nettet til slutstillingen 4-1 til HIF.

Efter kampen havde træner Kasper Juhl Hansen følgende kommentar til hedenstedif.dk:

- Vi kommer godt fra start og kommer hurtigt foran 1-0, hvilket er dejligt at se at alting går planmæssigt fra starten af kampen. Tranbjerg spiller fysisk rigtig hårdt, hvilket jeg synes vi er gode til at stå i mod i dag, og vi giver dem igen af samme skuffe uden at spille svinsk. Spillemæssigt levere vi i størstedelen af kampen noget rigtig flot pasningsspil, hvor vi skiller Tranbjerg totalt ad. Jeg er meget tilfreds med at vi faktisk scorer på alle vores store chancer i dag, og ikke står tilbage med en fornemmelse af at vi skulle have scoret flere mål. Det eneste jeg synes er lidt ærgerligt er, at vi lukker et dumt mål ind, det ville være dejligt at have holdt nullet igen i dag, men til trods for det spiller vi en stort set fejlfri kamp. Vi går efter to gode træningspas i næste uge, inden der venter os en vigtig kamp næste mandag i Stensballe.

Kampens spiller for HIF blev målscorer Karina Petersen med fem stemmer.

Hedensted IF’s næste kamp er mandag den 12/9 kl. 18.15, hvor de på udebane møder Stensballe IK på Stensballe Stadion.

Mål:
06' 0-1 Caroline Hartmann
24' 0-2 Laura Lindhardt
48' 0-3 Karina Petersen