Serie 1: Overtidsscoring sikrede HIF uafgjort mod AIA/Tranbjerg

image Foto: Dorte Adelfred
Kasper Juhl Hansen
10. oktober 2016 kl. 14:20

SENIOR - Damerne spillede søndag 2-2 mod AIA/Tranbjerg i efterårets sidste kamp.

Første halvleg er præget af meget dårligt spil fra begge mandskaber, og inden rigtige store chancer, kun lidt løse chancer til begge hold. Dette skulle dog ændre sig efter 43 minutters spil, Tranbjergs angriber er i HIF’s straffesparksfelt, Emilie Hermann laver en god glidende tackling på bolden, desværre dømmer dagens dommer lidt tyndt straffe til Tranbjerg. Tranbjerg anfører står over for målmand Kristina Nielsen, Kristina redder flot bolden der bliver sparket efter det ene målhjørne. Derfor var stillingen ved pausen 0-0.

Efter 57 minutters spil var det så Hedensteds tur til at få et straffespark, HIF kombinere sig igennem Tranbjergs forsvar. Bolden ender hos Maria Schrøder, som prøver at få bolden sparket mod mål. Men bolden rammer en Tranbjerg forsvarer på bolden, og der bliver dømt straffespark. Caroline Hartmann skal tage straffesparket for HIF, Caroline løber til bolden, finter målmanden, og sparker sikkert bolden i nettet midt i målet til 1-0 til HIF.

Desværre får Tranbjerg allerede udlignet efter 63 minutters spil, Tranbjerg får sig kombineret flot igennem midten at banen og spiller bolden dybt til deres angriber. Hun tager et par træk og spiller bolden sikkert forbi HIF målmand Kristina Nielsen, til stillingen 1-1.

To minutter senere er den desværre gal i HIF forsvaret igen, efter et kontraangreb og lidt tilfældigheder ender bolden midt i HIF’s felt for fødderne af en Tranbjerg spiller. Hun sparker lidt oven i bolden, men rammer den godt nok til at den bliver høj nok til, at målmand Kristina Nielsen lige præcis ikke kan nå bolden, og den går i mål til en 2-1 føring til Tranbjerg.

Resten af kampen bølgede frem og tilbage, men HIF lagde et godt pres mod Tranbjergs mål, og pressede virkeligt på for en udligning. Forløsning kom efter 92 minutter, bolden havner hos Laura Lindhardt, som tager et par træk inden hun bruger sit gode overblik, og sender bolden i dybden til Simone Jakobsen på det helt rigtige tidspunkt. Simone tager to hurtige træk, og sparker hårdt til bolden, målmanden har ingen chance, slutstillingen bliver 2-2.

Efter kampen havde træner Kasper Juhl Hansen følgende kommentar til hedenstedif.dk:

- Jeg er utilfreds med, at vi igen i dag spiller en forfærdelig første halvleg, og først kommer i gang efter pausen, det er noget vi må se at få gjort noget ved. Vi må bare erkende at vores spiller slet ikke kommer til at fungere i dag, selvom vi i perioder viser hvad vi er gode til. Vi skal arbejde med fremadrettet og blive mere stabile over 90 minutter. Men dejligt at se, at pigerne viser stor moral og gå på mod selv vi er bagud og spiller dårligt, så kommer vi alligevel tilbage og får et lidt ufortjent point i dag. Det var dejligt at slutte sæsonen af med 1 point, når det nu ikke blev til 3. Nu skal vi arbejde hårdt frem mod, at blive klar til forårssæsonen, det bliver en spændende vinter.

Kampens spiller for HIF blev den firedobbelte målscorer Kristina Nielsen med otte stemmer.

Mål:
57' 1-0 Caroline Hartmann (straffespark)
63' 1-1 -
65' 1-2 -
92' 2-2 Simone Jakobsen