Menu

DS: Indskiftet Holm sikrer HIF nye 3 points

image Jubel efter Steffen Holms sejrsmål til 2-1 i det 87. minut. Foto: Dorte Adelfred
Af Palle Herløv
12. august 2018 kl. 10:24

SENIOR - Hedensted hentede endnu en sejr, da Viborg gæstede Mosen i anden runde af danmarksserien.

Afgørelsen faldt få minutter før slutfløjt, da Steffen Holm scorede til 2-1. Det gjorde han efter et kvarter på banen, da han erstattede Rasmus Jørgensen i det 72- minut. Simon Thisgaard spillede bolden dybt til Sebastian Bruhn i højre side. Sebastian spillede bolden videre ind i feltet, hvor den både gik forbi Mikkel Thisgaard og en Viborg-forsvarer, og i bagrummet dukkede så Steffen Holm op og med en kold inderside.

Kort forinden havde Viborg udlignet den føring, Simon Thisgaard gav Hedensted ved at score på straffespark.

- Vi vandt fuldt fortjent efter en kamp, som målt på spil og chancer aldrig burde have været spændende. Allerede i første halvleg brændte vi friløbere til Sebastian Bruhn og Ronni Nordnæs, mens Rasmus Jørgensen brændte en stor dobbeltchance, siger træner Kasper Adelfred.

- I anden halvleg blev vi ved med at producere chancer, men igen og igen afsluttede vi for svagt på en godt spillende Viborg-keeper, og der skulle et straffespark begået mod Nicolai Givskov til, før vi fik hul på bylden.

- Målet til 1-1 kom, mens vi var i total kontrol. Efter en dyb bold var der pludselig en Viborg-angriber alene igennem, og selv om Kenneth Qvist tog afslutningen, scorede en anden spiller på riposten. Det var en kold spand vand i hovedet, men spillerne skal roses for hurtigt at ryste det af sig.

LÆS OGSÅ: Hedensted vandt de brændte chancers kamp (Horsens Folkeblad)

- Vi er tilfredse med mængden af store chancer, vi formåede at producere, men selvfølgelig er vi ikke tilfreds med udnyttelsesprocenten. Den skal vi arbejde på. Det var en kamp, vi skulle vinde, hvis vi vil spille med i toppen, og heldigvis hev vi den hjem til sidst.

- Osei Oviasu spillede en superflot kamp sammen med den resterende del af bagkæden, og han blev fortjent kåret til kampens spiller af holdkammeraterne. Derudover vil jeg gerne rose de ledere i klubben, som de seneste 14 dage har lavet en turnus med vandingsanlægget og dermed sørget for, at banen trods alt var grøn idag. Det sætter vi som hold utroligt stor pris på, udtaler Kasper Adelfred til hedenstedif.dk.


Næste turneringskamp er lørdag kl. 14 ude mod Næsby.

HIF's startopstilling:
1. Kenneth Qvist (m)
2. Osei Kwaku Oviasu
4. Ronni Bagge
6. Jakob Malberg
7. Nicolai Givskov
8. Rasmus Jørgensen
9. Kristian Bonde
10. Mathias Kahr Christensen (c)
12. Martin Damsbo
14. Sebastian Bruhn
18. Ronni Nordnæs

På bænken:
3. Steffen Holm
11. Mikkel Thisgaard
13. Simon Thisgaard
16. Rasmus Villadsen (m)

Målscorere:
67' 1-0 Simon Thisgaard (straffespark)
84' 1-1 Theis Sønderby
87' 2-1 Steffen Holm

Ind- og udskiftninger:
61' Mikkel Thisgaard ind  Martin Damsbo ud 
61' Simon Thisgaard ind  Ronni Nordnæs ud 
72' Steffen Holm ind  Rasmus Jørgensen ud 

Luk