Oldboys: Guldet gik til holdet med +2500 superligakampe

image Foto: Thomas Bie
11. oktober 2020 kl. 23:05

OLDBOYS - Hedensteds oldboyshold spillede finalekamp om det jyske mesterskab søndag eftermiddag.

Kampen blev spillet på neutral bane i Hadsten, hvor gæsterne fra Aalborg KFUM ikke havde de store problemer med at sikre sig en sejr på hele 8-1.

Aalborg KFUM stillede med tidligere Superliga-profiler som Rasmus Würtz, Thomas Gaardsøe og Thomas Augustinussen. I alt havde aalborgenserne mere end 2500 superligakampe på cv'et, så Hedensted-spillerne havde nok på forhånd indstillet sig på, at det ville blive svært.

- De var simpelthen et bedre mandskab, og det var tydeligt, at mange af deres spillere havde spillet Superliga. Der gik blot et minut, før de fik scoret til 1-0, siger Jens Erik Skibsted.

Elvan Taser reducerede til 3-1 efter 30 minutter, men kort efter scorede Aalborg KFUM igen, så stillingen ved pausen var 4-1.

I anden halvleg blev det ikke meget bedre. Holdet fra nord scorede fire mål, så det endte med en knusende sejr på 8-1.