Landspokal: HIF er videre efter 1-0-sejr over divisionsholdet Dalum

image Mathias Kahr har lige scoret til 1-0. Foto: Robert Hierath, Dalum IF
Af HIF Kommunikation
02. august 2022 kl. 21:48

SENIOR - Håbet om finalekampen i Parken til maj '23 lever - Hedensted vandt aftenens pokalkamp hjemme i Mosen med 1-0.

Mathias Kahr Christensen scorede det enlige mål på hovedstød efter 89 minutter. Chancen opstod på et hjørnespark, som Mirsad Suljic sendte ind i panden på sin kaptajn, der tog del i tumulten i feltet.

Forinden var gået 88 minutter med et begrænset antal chancer til begge mandskaber. Hedensted var tæt på at komme foran, da Dalum IF-keeper Jeppe Kirk måtte ud i fuld længde for at redde et frispark fra Mirsad Suljic, mens unge Christian Jørgensen kastede sig og fik clearet vel Dalums eneste reelle afslutning i det 84. minut.

SE BILLEDERNE: Hedensted IF - Dalum IF (Facebook)

Nu afventer vi modstanderen i runde 2. Det er uvist, hvornår næste kamp ligger, men det er et sted mellem 30. august og 1. september.

Hedensteds førstehold tager hul på danmarksserien med første kamp mod Marienlyst på lørdag. Forinden har holdet spillet to træningskampe, der er endt med et nederlag på 1-0 til netop Marienlyst og en sejr på 4-1 over Kjellerup.

Mål:
89' 1-0 Mathias Kahr Christensen

Udskiftninger:

67' Daniel Kristoffersen ind  Kristian Skovbjerg ud
90' Erik Ingemann ind  Daniel Kristoffersen ud
90' Emil Rosenkrans ind  Sebastian Bruhn ud