Menu

Se statistikken: Sådan er det gået, når HIF har mødt Varde siden 2013

image Arkivfoto: Dorte Adelfred
Af HIF Kommunikation
13. oktober 2022 kl. 18:38

SENIOR - Seniorafdelingens førstehold i danmarksserien spiller hjemme i Mosen lørdag kl. 13.30, hvor Varde IF kommer på besøg.

I den anledning har vi taget et dyk ned i arkiverne, for at se, hvordan de to klubbers tidligere opgør i danmarksserien er endt.

Lørdagens kamp bliver det 13. møde mellem Hedensted og Varde siden september 2013.

Hedensted har vundet fem kampe, Varde fire og tre er endt uafgjort.

Der er scoret i alt 34 mål i de foregående 12 kampe. Kenneth Kruse (Varde) har som den eneste scoret tre gange. Mirsad Suljic (HIF), Matthias Backs (Varde), Niclas Lindeman Holm (Varde), Nikolaj Søgaard (HIF), Sebastian Bruhn (HIF) og Mikkel Thisgaard (HIF) har alle tre scoret to gange. Tre af målene er sat ind på straffespark. Et enkelt selvmål.

Uden for den officielle statistik er der en træningskamp den 3. marts 2018, som endte med en Varde-sejr på 2-0.

Fra kampen i Mosen den 8. september 2018. Fra venstre Kenneth Qvist, Nicolai Givskov og norske Kwaku Osei Oviasu. Foto: Dorte Adelfred.

14. september 2013: Kampen endte 2-2. Varde kom foran efter 20 minutter på mål af Jeppe Carstensen, men Jonas Rode udlignede midt i første halvleg. Få minutter ført pausen scorede Vardes Christoffer Sørensen til 2-1. Ifølge daværende træner Henrik Larsen på "et hovedstød i dværghøjde". Irfan Jakupi blev sendt på banen, og han udlignede til 2-2 efter en frispilning fra Thomas Bie i det 71. minut. "Irfan er en fandenivoldsk terrier, og han satte liv i vores angrebsspil”, sagde Henrik Larsen efter kampen, hvor målmand Marc Ahrendsen, der var vikar for en skadet Simon Guldhammer, blev kåret som kampens spiller.

26. april 2014: Kampen endte 2-0 til Varde. Steffen Andersen og Rasmus Harm scorede. Dommer var i øvrigt den nuværende Superligadommer Morten Krogh.

8. september 2018: Kampen endte 4-0 til Varde. Nicolaj Forst Jensen, Matthias Backs (2), Mikkel Rohde Pedersen (straffespark) scorede. "Det var en kollektiv off-day. Det må Brian Rasmussen og jeg tage ansvaret for. Vi havde ikke fået holdet sat ordentligt op til kampen", sagde træner Kasper Adelfred. Se referat. Se billeder.

23. marts 2019: Kampen endte 2-1 til Hedensted. Sebastian Bruhn og Mikkel Thisgaard scorede for Hedensted. Kenneth Kruse scorede for Varde. "Man kan vist godt sige, at marginalerne var på vores side i dag. De brændte et straffespark til sidst, og de havde et hav af hjørnespark, hvor vi vidste, de var stærke. Vi kom godt ud til anden halvleg og kom fortjent foran, men her til sidst holdt det hårdt", sagde træner Kasper Adelfred. "Folk lå og havde krampe, og han (dommeren, red.) finder næsten 10 minutters tillægstid, hvilket er helt uhørt. Men alligevel kæmper drengene røven ud af bukserne, og det er sådan en sejr, der er ekstra sjov". Se referat.

25. maj 2019: Kampen endte 3-1 til Hedensted. Nikolaj Søgaard, Sebastian Bruhn og Mirsad Suljic scorede for Hedensted. Niclas Lindeman Holm (straffespark) reducerede for Varde. "Det var en god skalp for os. Nu er vi seks points foran B1913 med en bedre målscore. Vi møder selv B1913 i den sidste kamp, men vi vil gerne have det hele afgjort mod Otterup", sagde træner Kasper Adelfred. Se referat.

28. september 2019: Kampen endte 3-3. Jeppe Asmussen, Mathias Kubel og Kristian Bonde scorede for Hedensted. Kenneth Kruse (2) og Jeppe Aarhus Nielsen scorede for Varde. "Det var bittert. Vi sad med en god fornemmelse efter 90 minutter, men i det 92. minut fik Varde et kludemål til 3-2, og i det 94. minut steg Vardes fysisk stærke Kenneth Kruse til vejrs og headede bolden i mål, uden at vi kunne stoppe ham", sagde træner Kasper Adelfred efter kampen. Se referat. Se billeder.

1. maj 2021: Kampen endte 2-2. Mikkel Thisgaard og Nikolaj Søgaard scorede for Hedensted. Niclas Lindeman Holm scorede for Varde. Se referat.

24. oktober 2020: Kampen endte 2-0 til Hedensted. Mirsad Suljic og Mikkel Blåholm (selvmål) scorede for Hedensted. "Det var en solid præstation. Vi burde have lukket kampen på to store chancer i starten, men banen var uhyggelig dårlig. Det var svært at spille poleret fodbold. Vi kunne takke målmand Kenneth Qvist for, at vi holdt nullet", sagde træner Kasper Adelfred. Se referat. Se billeder.

18. september 2021: Kampen endte 1-0 til Varde. Andreas Blåholm scorede. Se referat.

2. april 2022: Kampen endte 2-0 til Hedensted. Alvin Huseinovic og Martin Lauritsen (straffespark) scorede. Se referat.

4. juni 2022: Kampen endte 1-0 til Hedensted. Kasper Jensen scorede. Det var hans første mål på førsteholdet. "Det var en lækker følelse. Jeg nåede at prikke den ind efter et frispark. Fed fornemmelse i hele kroppen", sagde 17-årige Kasper Jensen. Se referat.

17. august 2022: Kampen endte 1-0 til Varde. Kasper Nissen scorede. Se referat.

Fra kampen i Mosen den 24. oktober 2020. Søren Mose Jelstrup (Varde) og Mathias Kubel (HIF). Foto: Dorte Adelfred.

Luk