DS: Endelig kom den første sejr - endda en stor én

image Foto: Dorte Adelfred.
Af HIF Kommunikation
09. september 2023 kl. 19:45

SENIOR - HIF's førstehold i danmarksserien vandt for første gang i sæsonen i femte forsøg.

På udebane i Odense-forstaden Tarup blev det til en stensikker sejr på hele 1-4 over Tarup/Paarup.

Assistenttræner Kenneth Qvist fortæller:

Hos det nye trænerteam har der været prøvet ideer af, som vi mente, kunne gavne holdet på den lange bane, men vi må også erkende, at holdet har været ramt på selvtilliden og troen på egne evner.

Derfor gik vi tilbage til noget af det grundlæggende, som spillerne kender til, og det gav pote i første hug, for hvilken første halvleg gutterne skød af ovre i TPI. Foran med 3-0 inden pausen. Lidt af en kontekst til sidst vi var på besøg i TPI, hvor vi var bagud med tilsvarende resultat.

Vi tager teten lige med det samme i kampen og spiller os rigtig fint frem til chancer og dikterer fuldstændig spillet. Efter godt et kvarters spil finder én af banens bedste spillere, Jeppe Hansen, vores nytilkomne spillende assistenttræner, Denis Fazlagic, som gør det sikkert til 1-0 med hovedet. Det var Denis' officielle debutkamp for HIF, efter han har siddet ude med småproblemer i opstarten.

Det næste kvarter går TPI ind til kampen med en lidt naiv tilgang med presset boldomgang på egen tredjedel, og to gange inden for 10 minutter opsnapper pitbullterrieren på midten, Jeppe Hansen, bolden fra TPI-forsvaret og serverer dem på et sølvfad til Mirsad, der stensikkert eksekverer og takker for gaven.

AI anden halvleg overlader vi lidt initiativet til TPI, og de får lov til at holde bolden lidt i gang uden for alvor at komme til det store.

Vi ligger til gengæld konstant og venter på omstillingen, der vil dræbe kampen. Desværre får de reduceret på en situation, hvor vi også må erkende, at vi ikke var skarpe nok i defensiven.

Hvis man troede, det så skulle ende ud i et tungt TPI-pres, skulle man tro om, for Mirsad får fuldendt sit hattrick med en flot aktion blot fem minutter senere, og det dræbte kampen endegyldigt.

Daniel bliver yderligere sendt alene igennem mod TPI's keeper to gange, men den sidste skarphed manglede. Det ændrer ikke på indtrykket denne lørdag, hvor de sidste to kampe har været som dag og nat. Med henvisning til sidste uges fadæse.

Fremragende indsats hele vejen rundt og lad så dette være vendepunktet for sæsonen, så vi kan sætte en stime sammen. Kvaliteten i det her hold er til toppen af rækken, og det er dér, vi ser os selv.

Tillykke til Denis med den officielle debut. Tillykke til Mirsad med hattricket. Og sidst - men ikke mindst - tillykke med assist-hattricket fra Jeppe Hansen. Det må være karrierens første.

Vi glæder os til at være tilbage i Mosen næste weekend.

Næste kamp er hjemme mod Fjordager IF lørdag den 16. september klokken 13.30.

Mål:
17' 0-1 Denis Fazlagic
23' 0-2 Mirsad Suljic
31' 0-3 Mirsad Suljic
64'
1-3 Kasper Emil Hansen
69' 1-4 Mirsad Suljic

Udskiftninger:
61' Kristian Skovbjerg ind Denis Fazlagic ud
62' Daniel Kristoffersen ind André Givskov ud
73' Frederik Andersen ind Mirsad Suljic ud
77' Christian Jørgensen ind Jeppe Hansen ud
78' Thomas Eisner ind Mads Gude ud