image Arkivfoto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
26. april 2016 kl. 11:25

SENIOR - Førsteholdet er fortsat ubesejret efter sæsonens første fire kampe.

Lørdag 16. april tog holdet hjemme i Mosen imod Christiandfeld og vandt stensikkert med hele 5-1 i en kamp, hvor unge Mikkel Thisgaard nettede to gange.

- Christiansfeld havde scoret ni mål i de foregående tre kampe, så det var ikke en dårlig modstander, men deres svage led var i forsvaret, og det formåede vi at udbytte, sagde cheftræner Alex Nørlund efter sejren til Horsens Folkeblad.

Anfører Nicolai Givskov headede "De Grønne" i front efter hjørnespark et kvarter inde i opgøret. Mikkel Thisgaard scorede til 2-0 og spillede Rasmus Jørgensen fri til 3-0.

Thisgaard scorede selv til 4-0, og til sidst lukkede nytilkomne Frederik Mahler Bank kampen med sit mål til 5-1. Det var hans første kamp, siden han blev skadet i debutkampen mod Horsens Freja 28. marts.

Bedst hos Hedensted var Mikkel Thisgaard og Ronni Nordnæs.

Dorte Adelfred var med på sidelinjen og tog billeder til et album, der kan ses på Facebook her.

Næste kamp er ude mod vestjyske Spjald IF torsdag 21. april kl. 19.

Mål:
18' 1-0 Nicolai Givskov
38' 2-0 Mikkel Thisgaard
43' 3-0 Rasmus Jørgensen
53' 4-0 Mikkel Thisgaard
59' 4-1 Christian Jørgensen
89' 5-1 Frederik Mahler Bank

Ind- og udskiftninger:
60' Jakob Skjærbæk ind  Frederik Mahler Bank ud
63' Marcel Mathiasen ind  Lasse Dueholm ud
70' Mathias Victor ind  Rasmus Jørgensen ud
75' Frederik Mahler Bank ind  Mathias Kahr Christensen ud