Serie 1: Karina Kristensen matchvinder mod Tranbjerg

image Arkivfoto
Af Kasper Juhl Hansen
15. maj 2016 kl. 22:35

SENIOR - HIF's damer tog til Tranbjerg og vandt 1-0. Optakten til kampen var dog noget nær forfærdelig. Pga. uheld på motorvejen ved Skanderborg samt vejarbejde var der en del forsinkelse, så taktikmødet blev kortere end normalt, samt en meget kort opvarmning.

Kampen startede rigtig nervøst fra HIF’s side, med mangler fejl og dårlige beslutninger. Hvilket gjorde, at de kom under et lidt unødvendigt pres, og de hang ikke sammen som et hold. Efter ca. 15 minutter kom pigerne fra HIF bedre med i kampen, pasningsspillet blev bedre og viljen til at løbe for hinanden blev større.

Det næste kvarters tid dominerede Hedensted IF spillet, og kom frem til 2-3 store chancer ved Simone Jakobsen. En gik desværre lige forbi målet, en ramte stolpen og en pressede Simone bolden flot og Tranbjergs målmand sparker bolden op på Simones fod, desværre går den lige forbi målet.

Første halvleg var meget rodet, og var præget af meget dårligt spil. Men efter 41 minutter kom forløsningen så for HIF, efter et hjørnespark er der lidt klumpspil, inden bolden falder ned foran Karina Peteren, som resolut sparker til bolden første gang fladt i det lange hjørne. Pausestillingen var 1-0 til Hedensted IF.

Anden halvleg var også præget af dårligt spil, og mange tid skete pga. tilfældigheder. Dog var Hedensted IF det bedste hold på banen, og viste i perioder at de er i stand til at spille noget flot pasnings fodbold langs græsset.

Der sker ikke mere i anden halvleg, og kampen ender med en 1-0 sejr til Hedensted IF over Tranbjerg på udebane.

Efter kampen havde træner Kasper Juhl Hansen følgende kommentar til hedenstedif.dk:

- Den dårlige optakt til deres kamp har en stor betydning for vores dårlige præstation i første halvleg, men vi viser stadig god vilje og fight, hvilket også bærer frugt, da vi får scoret et flot mål. Jeg er meget tilfreds til den måde pigerne håndtere at vi spiller en dårlig kamp, de bliver ved med at forsøge at spille fodbold, og modsat vores sidste kamp mod Vejlby, så viser vi i dag at vi er i stand til at holde fokus i alle 90 minutter. Det er super stærkt gået, at pigerne kan vinde selv når vi spiller dårligt, det er noget der kendertegner en godt hold, og vores gode moral.

Hedensteds næste kamp er lørdag 14. maj kl. 14, hvor de på hjemmebane tager imod FFD Kralupy.

Mål:
41' 0-1 Karina Petersen

Ind- og udskiftninger:
00' Melanie Mørck ind  Navn ud
00' Pernille Tinghus ind  Navn ud