S1: Laura Lindhardt dobbelt målscorer i damernes sidste kamp

image Foto: Dorte Adelfred
Af Mads Juhl Hansen
25. juni 2017 kl. 18:47

SENIOR - Hedensteds IF’s damer havde lørdag formiddag chancen for at gå ubesejret igennem en hel sæson, hvilket var målet, efter at oprykningen kom i hus tirsdag aften mod Horsens Freja.

Det eneste der stod i vejen var det sidste opgør mod Hover IF i mosen denne solbeskinnede lørdag. Varmen tog hårdt på spillerne, men end ikke det skulle stoppe damerne mod målet.

Pigerne virkede for anden kamp i streg ikke helt klar fra kampens start, hvor de havde problemer med at få ramme hinanden og med at få udbytte af chancerne. Hover IF kom til gengæld fint fra start, hvor de lagde et fint pres på hjemmeholdet, hvilket kom til at betale sig.

Efter 15 minutters spil går Maria Hauge og Therese Sølvbjerg lidt galt af hinanden i banens højre side, og Hover erobrer og sætter tempo. Med en dyb aflevering spiller de en angriber fri, der med en flot afslutning hen over, dagens HIF målmand Mette Refsgaard, sætter bolden i mål til stillingen 0-1 efter et kvarters spil.

Ikke længe herefter tog Hedensted bedre og bedre fat i kampen fik stille og roligt overtaget. Efter 34 minutters spil fik det sit udbytte. Topscorer Simone Jakobsen bryder bolden og udnytter sin hurtighed, og hun når lige at bevæge sig ind i feltet, før Hovers forsvar kanter hende, hvorefter dommeren fløjter og peger på pletten. Straffespark til de grønne. Dødboldsspecialist Laura Lindhardt stiller sig klar, og sparker bolden så hårdt til højre for målmanden, at selvom hun får fingrene på den, kan hun ikke holde bolden ude af målet. Laura udligner til stillingen 1-1 med små 10 minutter til pausen.

Herefter tog det fart, og de grønne damer blev simpelthen for stor en mundfuld for Hover. Blot to minutter efter det udlignende mål, dribler Laura Lindhardt sig fri nær ved målet, og med en hård bold ind foran mål finder hun Therese Sølvbjerg helt fri, som sikkert sætter bolden i mål, og med hendes anden sæsonscoring og Lauras syvende assist bringer HIF sig foran 2-1 efter 36 minutters spil.

SE BILLEDERNE: Hedensted IF - Hover IF (Facebook)

Men HIF var slet ikke færdige på denne side af pausen. 3 minutter senere er Laura Lindhardt atter på spil. Hun modtager bolden i venstre side af banen, hvorefter hun med smart driblinger sniger sig forbi 3 modstandere, før hun sender bolden op i det korte hjørne uden chance for modstanderens målmand. En langt over godkendt første halvleg for Laura Lindhardt der med to mål og en assist indtog hovedrollen i kampen.

Efter pausen styrede de grønne damer slagets gang, og uden at deres føring på nogen måde blev udfordret, og kampen ender 3-1 og hermed opnår damerne det umulige. 8 kampe uden et eneste nederlag, slutter de sikkert af på puljens førsteplads hele 5 point over Horsens Freja på anden pladsen, og pigerne var klar til en længe ventet og velfortjent oprykningsfest.

Det var en følelsesladet og glad Kasper Juhl Hansen, der havde følgende kommentar efter kampen og den flotte sæson:

- Vi starter dårligt og spiller febrilsk og leverer slet ikke det vi skal og kommer derfor også bagud rimelig hurtigt i kampen. Efter små 20 minutter får vi stille og roligt styr på kampen og begynder at spille vores spil, og herefter synes jeg egentligt, at vi styrer kampen. De sidste 70 minutter spiller vi noget af det flotteste pasningsspil vi har spillet i denne sæson. Jeg er super godt tilfreds med at pigerne kæmper sig tilbage i kampen efter at have været bagud og vinder kampen sikkert. Nu skal oprykningen fejres, hvorefter forberedelserne til den nye sæson i Jyllandsserien går i gang.

Spillerne og trænerteamet Kasper Juhl Hansen og Karina Fisker takker for den flotte opbakning igennem hele sæsonen ønsker alle omkring holdet en god sommer, og ser frem til næste sæson.

Kampens spiller: Laura Lindhardt (5 stemmer)

Mål:
15' 0-1 -
36' 1-1 Laura Lindhardt (straffespark)
37' 2-1 Therese Sølvbjerg
41' 3-1 Laura Lindhardt

Ind- og udskiftninger:
00' Louise Krogh Jakobsen ind  - ud
00' Anne-Mette Bach ind  - ud
00' Rikke Østergaard ind  - ud