Menu

DS: Forventet storsejr over bundproppen fra Skanderborg

image Rasmus Jørgensen scorede til både 1-0 og 2-0. Foto: Dorte Adelfred
Af Palle Herløv
29. april 2018 kl. 08:17

SENIOR - Helt som ventet havde Hedensteds drenge ikke svært ved at slå bundholdet fra Skanderborg, der rejste hjem til bøgeskovene med et nederlag på 4-0.

Rasmus Jørgensen var brandvarm, og han scorede målene til 1-0 og 2-0 i første halvleg. Begge gange på oplæg af Nikolaj Søgaard. Efter pausen øgede forårets topscorer, Kristian Bonde, til 3-0, inden unge Benjamin Suner lukkede kampen med sit mål til 4-0.

LÆS OGSÅ: Hedensted håber på hjælp (Horsens Folkeblad)

- Vi leverede en stabil præstation. Vi er ikke dér længere, hvor vi kan finde på at undervurdere en modstander. Skanderborg kom fint ud, og vi var meget jævnbyrdige i de første 10 minutter, hvorefter vi satte os på kampen og viste, hvem der var bedst, siger cheftræner Kasper Adelfred til hedenstedif.dk.

Han glæder sig særligt over, at tre af fire mål blev scoret efter standardsituationer, som assistenttræner Nicolai Givskov har ansvaret for. Et på frispark til 2-0 og to efter hjørnespark til 3-0 og 4-0.

- Vi producerede i det hele taget mange chancer, og allerede da vi scorede til 1-0, fik jeg fornemmelsen af, at vi vi ville vinde. Det var bare et spørgsmål om sejrens størrelse. Det var rart at se Rasmus Jørgensen tilbage på 100 pct. med to mål, og jeg vil også fremhæve Nikolaj Søgaard for en flot kamp med bl.a. to assists, siger Kasper Adelfred.

SE BILLEDERNE: Hedensted IF - FC Skanderborg (Facebook)

Hedensted er stadig fem points efter Vejgaard BK, og kun ét hold rykker op i 2. division. Der er syv runder igen, så Hedensteds skæbne ligger fortsat delvist i egne hænder.

- Det kan lade sig gøre, hvis vi bliver ved at vinde, og Vejgaard samtidig smider points, som de gjorde lørdag mod Lystrup (0-0). De har to svære kampe nu mod AaB og Holstebro, mens vi møder Randers og Lystrup, og så bliver det spændende med vores indbyrdes opgør i Mosen 25. maj, siger cheftræner Adelfred.

Næste turneringskamp er ude mod Randers Freja lørdag 5. maj kl. 16.

HIF's startopstilling:
1. Simon Sund Nielsen (m)
3. Jacob Lindstrøm
4. Nikolaj Søgaard
5. André Givskov
7. Nicolai Givskov (c)
8. Rasmus Jørgensen
9. Kristian Bonde
10. Mathias Suner
11. Mikkel Thisgaard
15. Benjamin Suner
18. Ronni Nordnæs

På bænken:
2. Lasse Dueholm
12. Emil Bech
13. Simon Thisgaard

Målscorere:
26' 1-0 Rasmus Jørgensen
45' 0-2 Rasmus Jørgensen
50' 0-3 Kristian Bonde Sørensen
89' 0-4 Benjamin Suner

Ind- og udskiftninger:
58' Simon Thisgaard ind  Ronni Nordnæs ud 
69' Emil Bech ind  Nicolaj Givskov ud 
70' Simon Thisgaard ind  André Givskov ud 

Luk