Menu

DS: Nu skal regnskabet nulstilles - Varde kørte HIF ud på 'røv og albuer' i første opgør

image Arkivfoto
Af Palle Herløv
22. marts 2019 kl. 19:04

SENIOR - Lørdag tager HIF's førstehold turen til Varde, hvor de har et regnskab, som skal gøres op.

Da vestjyderne, som topper puljen, gæstede Mosen i september, endte det med et nederlag til Hedensted på hele 4-0. Dét kommer ikke til at ske imorgen.

- Det må det simpelthen ikke. Vi havde en kollektiv offday, som man kalder det, da vi mødte dem på hjemmebane. Vi blev kørt ud på røv og albuer. Det var nok den dårligste kamp med Brian og jeg som trænere, mens Varde ramte dets topniveau. Derfor kom det til at se ud, som om der var stor forskel på os, siger cheftræner Kasper Adelfred til hedenstedif.dk.

LÆS OGSÅ: Mathias Kahr misser sæsonpræmieren - skadet under træning

- Jeg mener, Varde er det bedste hold, der har gæstet vores hjemmebane, siden Lyngbys superliga-hold var her til en pokalkamp, men hvis vi selv rammer vores højeste niveau imorgen, kan vi spille lige op med dem. Jeg fornemmer, at vi er, hvor vi skal være på det her tidspunkt.

Syv træningskampe - seks sejre
Hedensted har spillet syv træningskampe i opstartsfasen, og de seks er vundet, mens én er endt uafgjort. Har modstanderne så været for ringe, eller er Hedensted bare bedre?

- Jeg mener, det er en kombination af, at vi har en bred trup, og at alle har spillet virkelig godt. Vi startede med at møde hold fra jyllandsserien, hvorefter vi spillede mod tre danmarksseriehold, hvor vi vandt to og spillede den sidste uafgjort. I den næstsidste kamp havde vi planlagt en kamp mod et hold fra 2. division, men noget gik galt, så vi mødte Skanderborg fra jyllandsserien i stedet (sejr på 5-2). Indimellem kom så kampen mod det spanske hold på træningslejren, hvor modstanden var til at overse (sejr på 16-1), siger Kasper Adelfred.

Kasper Adelfred er meget tilfreds med opstarten, hvor netop turen til Spanien, da 22 spillere deltog, har været med til at ryste holdet endnu tættere sammen.

Sådan er det, når man er sammen 24 timer i døgnet.

- Det betød meget rent socialt, hvilket var ét af formålene med turen. Og så var her tid og ikke mindst temperaturer, der gjorde, at der kunne trænes en masse taktisk, som er sværere at træne hjemme i kulden, hvor man helst ikke skal stå stille for lang tid ad gangen. Så vi fik fuldt udbytte, siger Kasper Adelfred.

Lørdagens opgør mod Varde fløjtes i gang kl. 15.

Resultater for forårets træningskampe:
Lørdag 2. februar hjemme mod Fredericia FF (0-1)
Tirsdag 12. februar: Udekamp mod Hatting / Torsted (0-1)
Lørdag 16. februar kl. 13.30: Hjemmekamp mod Aarhus Fremad (0-0)
Lørdag 23. februar kl. 13.30: Hjemmekamp mod Viby IF (3-0)
Fredag 1. marts: Udekamp mod Torrevieja (1-16)
Søndag 10. marts kl. 12.00: Udekamp mod FC Skanderborg (2-5)
Lørdag 16. marts kl. 13.00: Udekamp mod Aarhus VSK (1-2)

Hedensted er i pulje med Varde, Næsby, Kolding Boldklub, Sfb-Oure, B1913, Otterup, Silkeborg KFUM, B1909 og Viborg FF. Holdet ligger på femtepladsen med 21 points.

Luk