DS: Odder blev de første til at besejre HIF i danmarksserien

image Foto: Dorte Adelfred
16. maj 2021 kl. 16:05

SENIOR - Hedensted IF tabte for første gang i danmarksserien i denne omgang, da Odder søndag hev en sejr hjem på 3-1.

Cheftræner Kasper Adelfred måtte erkende, at hans hold bare ikke leverede varen i dag.

- Odders sejr var fuldt fortjent. Vi kunne være kommet bagud 4-0 i begyndelsen af anden halvleg, og vi havde en kollektiv off-day, sagde Kasper Adelfred efter kampen til Horsens Folkeblad.

Odder var foran 2-0 ved pausen, og midt i anden halvleg scorede de også til 3-0. Kort før tid fik Niclas Nymand pyntet på resultatet, da han scorede sit første mål for Hedensted til slutfacit 3-1.

SE BILLEDERNE: Odder IGF - Hedensted IF (Facebook)

Hedensted var svækket af, at de coronaramte Victor og Mathias Kubel og Mikkel Ahle ikke kunne være med.

Der er endnu ikke sat spilletidspunkt på den udskudte kamp mod Kolding Boldklub.

Mål:

22' 1-0 Tobias Jensen
30' 2-0 Nicolaj Johansen
63' 3-0 Thomas Rohde
90' 3-1 Niclas Nymand

Udskiftninger:
33' Niclas Nymand ind  Casper Bruun ud
57' Alvin Huseinovic ind Mathias Friis ud
57' Lasse Rode ind  Nikolaj Søgaard ud
71' Noah Weng ind  André Givskov ud