Hedensted avancerer til førstepladsen efter sejr over Tarup/Paarup

image Mikkel Thisgaard udlignede til 1-1 på straffespark. Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
22. april 2023 kl. 16:12

SENIOR - Hedensteds danmarksseriehold gjorde det i dag på hjemmebanen: Vandt topkampen over fynske Tarup/Paarup og rykker dermed op på førstepladsen. Sikke en dag i Mosen!

Specialtræner Kenneth Qvist sætter her ord på kampen.

Førstepladsen står for skud denne lørdag hvor de grønne i mosen tager imod det nuværende førerhold fra TPI.

Duften af forår, masser D vitaminer fra solen, samt 1 pladsen i sigte, så er rammerne for en konge lørdag i mosen ligesom lagt. Og lad mig sige det fra start det blev en kamp med suveræne mål, samt masser af fight som manglede sidste weekend.

Græsset indbyder pt ikke til poleret fodbold så afklarethed og hårdt arbejde er de dyder der skulle findes frem.

1 halvleg er meget jævnbyrdig med hårdt arbejde og relativt chancefattig, hvor dødboldene er der hvor det lignede chancerne skulle komme fra. Vi har et par stykker hvor bl.a et spark fra Filip, på kanten af feltet men TPI keeper får afværget.

1 halvleg ender som vi startede uden scoringer. Vi snakker i halvlegen om at vi er tilfredse med indsatsen og bare skal ud og klø på og får korrigeret et par enkelte ting inden 2 halvleg.

Hvis nogle gik hjem i halvleg så skulle de komme til at fortryde det, for der var gang i den og nogle brag af mål.

Desværre er det første til TPI, hvor vi i en situation får afværget i første omgang men den lander på kanten af feltet til TPI’s Rasmus Schmidt, som via et fremragende kontrolleret spark smider den ind bag en chanceløs Jacob Michelsen, der kort forinden havde reddet os i en situation, hvor de er igennem i feltet fra en lidt spids position.

Relativt kort tid efter bliver Sjang smidt igennem på en flot stikning fra Frederik og TPI forsvaret ender med at gå i ryggen på Sjang og giver ikke dommeren andre muligheder end at blæse i fløjten. Straffesparket smider thiesgaard stensikkert ind midt i målet.

Nu skal vi til 2 super lækre kasser fra vores indskiftere.

Den første er Ernest der får bolden centralt i banen og via et par vævre driblinger kommer han ind i banen og smadrer den op i fjerneste kryds med venstreskøjen. Og mine damer og herrer manden er altså højrebenet.

Den næste er Emil Nielsen, som får bolden i en omstilling oppe midt på banen, hvor han med 2 lange træk befinder sig i en situation ca 25 meter fra målet og smadrer den ind via fjerneste stolpen.

Man skulle tro det var Thors hammer der ramte Hedensted stadion i et kort moment. Efter vi kommer foran 3-1 foregår meget af spillet frem og tilbage og primært i anden etages højde, hvor TPI forsøgte sig meget med de lange fremlægninger men uden held for HIF forsvaret afviste fantastisk, som de gjorde hele kampen igennem.

VI LIGGER NUMMER 1 og hvilken fed følelse. Gutterne inde i omklædningsrummet har fortjent dette, for vi har virkelig været gode her i opstarten med undtagelse af svipseren i sidste uge.

Nu skal vi fortsætte denne udvikling og blive på toppen, når vi i næste uge drager en tur til Odense. Stort ros til hele holdet idag, Jacob med en god redning.

Forsvaret som står mega stærkt og kun giver meget lidt væk. Midtbanen der spiller afklaret og helt efter gameplanen. Angriberne med masser dybe løb og god til at holde fast i kuglen. Helt til udskifterne som virkelig gjorde en forskel da de kom ind..

Mål:
72' 0-1 Rasmus Schmidt
75' 1-1 Mikkel Thisgaard (straffespark)
80' 2-1 Ernest Kurshumliu
90' 3-1 Emil Rosenkrans

Udskiftninger:
69' Emil Rosenkrans ind Thomas Eisner ud
69' Ernest Kurshumliu ind Filip Højgaard ud
87' Aron Ingi Thorkelsson ind André Givskov ud
90' Markus Tofting ind Frederik Andersen ud