Menu

Hedensted/Løsning Q spiller uafgjort i debutkampen

image Arkivfoto: Dorte Adelfred
Af HIF Kommunikation
30. marts 2023 kl. 20:39

SENIOR - Med en holdindsats over hele linjen krydret med en god fightermentalitet snuppede Hedensted/Løsning Q points fra et rigtig godt modstanderhold i debutkampen for det nye kvindehold.

Hedensted bringer sig forholdsvis tidligt i kampen foran 1-0 på mål af Melissa Gabel, som river sig fri af to Stensballe-spillere, efter hun modtager en assist fra Laura Lindhardt.

- Spillet flyder godt, men der er selvfølgelig nogle ting og aftaler, som vi skal arbejde på. Det er klart, at vi skal spilles noget mere sammen. Udover det, så forsvarer vi os rigtig godt i dag med "Super Stine" på kassen, som har mindst ti klasseredninger, ligesom Mille Jakobsen som højre back redder bolden to gange på stregen, siger spillende assistenttræner Laura Lindhardt.

- Det er stærkt, at vi kæmper så hårdt til det sidste fløjt. Vi får også skabt en del chancer, og vi har et par gode muligheder for at komme på 0-2 og endda 0-3. Men Stensballe/Hatting/Torsted er et godt hold, og vi var under pres i store dele af kampen. Det må vi erkende. Det resulterede i et frispark lige uden for feltet, hvor Hedensteds ene midterforsvar, Agnethe Christensen, får gult kort og må forlade banen i ti minutter, siger Laura Lindhardt.

Stensballes anfører Lykke Schou Andersen sparker bolden over muren, hvorefter den havner i kassen uden for Stines rækkevidde til stillingen 1-1.

- Det var et fair resultat, og vi må erkende, at vi møder et stærkt og sammenspillet hold. Vi kan derfor være tilfredse med uafgjort i sæsonens første kamp.

Kampens spiller blev med syv stemmer helt fortjent Mille Jakobsen med rigtig mange gode aktioner på højre back. Hun lukkede af for Stensballes absolut farligste spiller, målscorer Lykke Schou Andersen, et par gange, og ikke mindst redder hun bolden på målstregen to gange. Tillykke til Mille og tillykke til hele holdet for en fantastisk indsats i sæsonens første kamp, siger Laura Lindhardt.

Næste kamp er hjemme mod vestjyske NRUI/HTS tirsdag den 4. april kl. 19.

HIF's startopstilling:
1. Stine Lauge Sørensen (m)
2. Mille Jakobsen
3. Agnethe Christensen
4. Natasja Schrøder
5. Johanne Andersen
6. Sara Mølgaard
7. Maja Holmenlund
8. Laura Lindhardt (c)
9. Sabine Damgaard
10. Melissa Gabel
11. Mia Mølgaard

På bænken:
12. Camilla Gejl
13. Hannah Zederkoff
14. Freya Ladefoged

Mål:
19' 1-0 Melissa Gabel
80' 1-1 Lykke Schou Andersen


Udskiftninger:
00' Camilla Gejl ind ? ud 
00' Hannah Zederkoff ind ? ud 
00' Freya Ladefoged ind ? ud 

Luk