Hedensted/Løsning Q taber 3-0 til Horsens Freja

Af HIF Kommunikation
05. maj 2023 kl. 17:40

SENIOR - Kvindeholdet Hedensted/Løsning Q spillede mod Horsens Freja mandag aften.

Spillende assistenttræner Laura Lindhardt sætter her ord på kampen:

Vi har brugt tiden efter sidste kamp til at træne en enkelt gang, og til at snakke lidt om, hvor vi som hold er med mange nye spiller, og mange nye pladser at forholde sig til. Vi arbejder på at finde noget stabilitet, og at få snakket om de ting, der skal fungerer omkring holdet.

Vi kommer med 13 veloplagte spillere, og får en god optakt til kampen, og hele det nye trænerteam var også på plads.

Horsens Freja kommer bedst fra start, og sætter Hedensted/Løsning under voldsomt pres lige fra første fløjt. Der bliver virkelig presset igennem, og pigerne får ikke ro til at opbygge spillet fremad. Vi er under stort pres, men efter ca. 10 minutter begynder pigerne at få bedre fat i spillet, og vi kommer også til nogle muligheder. Horsens Freja forsætter dog deres pres, og specielt deres venstre side er stærk, og de kommer til flere og flere muligheder, men forsvaret står godt og håndterer situationerne fint. Der skal en misforståelse til i forsvaret før Horsens Freja får scoret, så desværre kommer vi bagud efter ca. 15 minutter spil.

Horsens Freja forsætter det høje pres, men vi får stadig bedre og bedre fat, og får igen spillet os godt igennem, og får nogle gode afslutninger, og vi har gode muligheder på nogle godt sparket hjørnespark, og et par gode frispark udefra, som med lidt held kunne have givet en fortjent udligning.

Vi fortsætter det gode og hårde arbejde. Men der skal kæmpes hårdt, da Horsens Freja bruger deres fysik rigtigt meget. Dette resulterer også i at flere af vores spiller får nogle hårde nærkampe. Men vi står ganske godt imod, og der skal et hjørnespark til, hvor vi ikke rigtigt får kontrol eller sparket væk, hvor Horsens Freja så lidt heldigt får trillet bolden i mål. Men som jeg syntes begynder at kendetegne holdet, vi bliver ved, og vi kører på og kombinerer godt igennem kæderne.

Vi bliver desværre ramt af lidt skader, og bliver dermed nødt til, at sætte nogle spiller på meget uvante pladser, og inden vi rigtigt finder på plads igen, bliver vi overløbet af Horsens Freja, som flot ligger bolden ind ved den fjerneste stolpe. Lidt udtur når vi var egentlig var godt med i de første 45 minutter.

Vi går til pause og bliver desværre nødsaget til at skifte målmand, da Stine har vrikket over, og Hannah går på mål. Vi får også flyttet lidt rundt på et par andre positioner, men bliver enige om, at vi skal forsætte med at presse på og at hjælpe hinanden.

Til trods for at Horsens Freja fører med 3 mål, går vi ind til de sidste 45 minutter med tro på, at vi kan være med. Vi er ved at sætte os mere og mere i respekt, og dette betyder at Horsens Freja får mere og mere svært ved at komme igennem, og vi formål at holde dem væk fra de store chancer, og det lykke at spiller os ud af de pres situationer forsvaret kommer i. Vi kommer frem til flere og flere godt gennemspillede opspil, men mangler dog det sidste held til at komme til en reducering. Det tætteste vi kom på en reducering, var et flot langskud fra Malou der ramte sammenføjningen. Så efter de sidste 45 minutter måtte vi glæde os over 0 – 0 i 2 halvleg og tage til takke med et 3 – 0 nederlag som var 1 – 2 mål for meget.

Men alt i alt en godkendt kamp, med flere ting taget i mente. Mange nye spiller på holdet, og dermed er vi ikke sammen spillet endnu, mange spiller på nye positioner. Vi har spillere der er mellem 15 og 26 år så der er et meget ungt hold og meget der skal trænes og ind øves. Men der er godt potentiale i holdet og vi skal bare have noget mere træning og kampe i benene.

Vi er et helt nyt hold, træner teamet er 2 kampe og 1 gang træning gamle, så der er meget der skal trænes og indøves.

Næste kamp spilles på hjemmebane på Hedensted Stadion mod Silkeborg Q lørdag den 6. maj kl. 15.

Mål:
13' 1-0 Oline Larsen
35' 2-0 Pia Bovien
43' 3-0 Oline Larsen

Udskiftninger:
00' Mille Jacobsen ind ? ud
00' Silje Toftegaard ind ? ud