Af HIF Kommunikation
04. april 2023 kl. 20:05

SENIOR - Tirsdag aften fik Hedensted/Løsning Q besøg fra NRUI/HTS (Varde).

Hedensted/Løsning Q ser skarpe ud fra start i holdets nye spilledragter, som symboliserer fusionen af de to klubber med et fælles logo.

De blå-grønne damer kommer godt igang og får skabt overtal på udeholdets banehalvdel. Men efter 13 minutter bringer Anne Sofie Hermansen fra NRUI/HTS udeholdet på 0-1 efter en assist fra Freja Smith Hansen. Bolden ender i hænderne på Hedensteds keeper Hannah, som desværre ikke kunne holde bolden ude af målet.

Kampen udspiller sig ikke til Hedensted/Løsnings fordel, da flere skader rammer et tyndt mandskab i forsvarskæden.

Det betyder, at Melissa som uerfaren forsvarsspiller må tage diregentstokken i midterforsvaret efter cirka 20 minutters spil. Natasja Schrøder udgik med en skade i hoften, ligesom Freja Nymark også slog sig hårdt i en duel, og derfor måtte udgå i store dele af kampen.

I anden halvleg kom Hedensted slet ikke ud af starthullerne. Med et par super redninger af Hannah på målet efter tre gode hjørnesparksaktioner fra NRUI/HTS ligner Hedensted i de første fem minutter af anden halvleg et hold, som slet ikke er mødt op.

Efter 53 minutters spil får Emma Poulsen fra NRUI/HTS sparket bolden i kassen til stillingen 0-2, men efter den scoring vender boldbesiddelsen til Hedensteds fordel. Hedensted/Løsning Q får spillet bolden rundt mellem kæderne og kombineret sig til flere store chancer, hvor bl.a. holdets anfører Laura Lindhardt skal udnytte det momentum, HIF fik skabt med en scoring, ligesom angriber/kant Katrine Them får skabt en masse plads på kanten.

Hedensteds hængende angriber Camilla Gejl og midterforsvarer Melissa Gabel er to spillere, der især træder i karakter for holdet i anden halvleg og forsøger at skabe noget stabilitet.

- Med omkring 20 minutter tilbage bliver vi snydt for et tydeligt straffespark, som desværre ikke bliver dømt. Derudover har vi i vores gode periode flere gode muligheder efter hjørnespark, dog uden nogle 100-procentschancer, siger spillende assistenttræner Laura Lindhardt til hedenstedif.dk.

Selv om holdet kæmper hårdt for at få en enkelt scoring, er der til sidst ikke mere gas i tanken. Kampen ender dermed 0-2.

- Vi ligner et hold i dag, som ikke kom forberedt ud til kampen. Men trods alt er det et hold, som igen kæmper for hinanden. Så selv om vi lider et nederlag på hjemmebane denne tirsdag aften, er det en ok indsats, siger Laura Lindhardt.

Mål:
13' 0-1 Anne Sofie Hermansen
53' 0-2 Emma Poulsen

Udskiftninger:
20' Malou Askær ind Freya Ladefoged ud
20' Kathrine Them ind Natasja Schrøder ud