Hedensted/Løsning Q vinder 4-1 over FC Silkeborg

image
Af HIF Kommunikation
25. april 2023 kl. 22:42

SENIOR - Kvindeholdet Hedensted/Løsning Q hentede alle tre points med en flot sejr på hele 4-1 over FC Silkeborg.

Spillende assistenttræner Laura Lindhardt sætter her ord på kampen:

Vi kommer med 14 veloplagte spillere. Herunder en debutant i Ida Amdi, som spiller en rigtig flot kamp.

Hedensted/Løsning kom klart bedst ud af starthullerne, og lignede på mange måder et genfødt hold, som har har fået ny træner i form af Robert Petersen som cheftræner og Maria Aagaard som assistent og holdleder. Derudover er jeg, Laura Lindhardt, fortsat foreløbig spillende assistent træner.

Efter 5 minutters spil tilkæmper Hedensted/Løsning sig et frispark langt til højre udenfor feltet. Laura Lindhardt er hurtigt til at tage bolden til sig, hvorefter hun sparker den over i det lange målhjørne, et godt frispark og en god start til Hedensted Løsning. Blot 1 min. Senere får Sara Mølgaard bolden på midten af banen, med en Silkeborg spiller i ryggen, får hun alligevel revet sig fri, og sparket bolden hårdt og fladt i kassen. Endnu en flot scoring og en tidlig føring på 2-0 til Hedensted/Løsning, efter blot seks minutters spil.

Vi fortsætter det gode og hårde arbejde. Det er tydeligt, at alle kæmper for holdet i dag, og pigerne er sultne efter en sejr. Men som Richard Møller sagde tilbage i 1992, så er 2-0 den farligste føring, og det var kampen her også et godt eksempel på. Hedensted / Løsning bliver lidt for sikre, og i nogle situationer også for overmodige, som skaber en chance til Silkeborg der får scoret til 2-1 i det 16’ spilleminut på et hjørnespark, hvor Hedensted /Løsning ikke får holdt deres markeringer. Dette er mere eller mindre også det eneste tidspunkt Silkeborg bliver farlige i kampen.

Trods Silkeborgs reducering, er det Hedensted / Løsning der sidder på alt spillet i første halvleg, hvor de har vinden i ryggen. Så de lader sig ikke kyse af Silkeborgs enlige scoring. Hedensted fortsætter med at spille god og kontrolleret fodbold, især i første halvleg, og blot 2 minutter efter Silkeborgs scoring, tager Laura Lindhardt bolden til sig, et stykke udenfor feltet, og med et par hurtige træk over til venstrebenet, sparker hun igen bolden ind bag en chanceløs Silkeborg keeper. Endnu et flot langskudsmål, som får stemningen og gejsten på banen til at stige til stillingen 3-1. Hedensted / Løsning er i spillehumør, og så kan alt lade sig gøre. Laura får igen bolden på midten af banen, denne gang i højre side, og et mislykket indlæg sejler ind over Silkeborg keeperen til stillingen 4-1 efter blot 20 minutters spil.

Hedensted fortsætter med at presse på resten af første halvleg, og spiller rigtig flot, kontrolleret fodbold, som involverer alle kæderne. Målscorer Sara Mølgaard måtte desværre udgå med en skade, som viser sig at være en forstuvet fod i slutningen af første halvleg.

Anden halvleg bærer meget præg af, at vinden nu er i ryggen på Silkeborg. Dog får Johanne og AC, lukket forsvaret fuldstændigt inde centralt, som efterlader Silkeborg mere eller mindre chanceløs i anden halvleg, et par enkelte kontramuligheder, og et par hjørnesparkssituationer bliver det til for Hedensted / Løsnings vedkomne i anden halvleg, dog uden scoring. Stine og kompagni får lukket godt af, og selvom Hedensted / Løsning er under pres i de sidste 10-15 minutter, kæmper ALLE til det sidste. Dette efterlader os med et flot resultat og en god fornemmelse henimod næste kamp som spilles på udebane mod Horsens Freja mandag den 1. maj.

Mål:
05' 1-0 Laura Lindhardt
06' 2-0 Sara Mølgaard
16' 2-1 Olivia Brix
18' 3-1 Laura Lindhardt
20' 4-1 Laura Lindhardt

Udskiftninger:
00' Camilla Gejl ind ? ud
00' Hannah Zederkoff ind ? ud
00' Freya Ladefoged ind ? ud