Hedensted/Løsning Q vinder bundopgøret med stil på udebane

Af HIF Kommunikation
15. maj 2023 kl. 21:45

SENIOR - Kvindeholdet Hedensted/Løsning Q spillede forleden ude mod vestjyske NRUI/HTS.

Spillende assistenttræner Laura Lindhardt sætter her ord på kampen:

Trods den lange køretur og en turbulent optakt til kampen grundet forsinkelser, kom vi fantastisk fra start.

Efter blot tre minutters spil kommer Camilla Gejl forrestepå bolden i feltet og prikker den forbi keeperen. Et rigtigt 9'er-mål, som blot er startskuddet for en fantastisk halvleg.

Efter 10 minutters spil får Laura Lindhardt bolden i højre side af banen, udenfor feltet - venstrebenet sigter mod det lange hjørne, og det giver pote. Endnu en flot scoring til 0-2.

Hedensted/Løsning har alt spillet i første halvleg, og flere chancer byder sig. Efter et fantastisk gennembrud af kampens spiller Sabine Damgaard, falder bolden lidt tilfældigt ned til Malou Askær i feltet, som sparker bolden ind bag en chanceløs keeper til 0-3 efter 35 minutter. Vi går til halvleg med selvtillid, men er på samme måde klar over, at NRUI/HTS vil kæmpe for en sejr, ligeså meget som vi.

Men sådan skulle det ikke gå. Hedensted/Løsning kommer igen bedst fra start - der skulle gå hele 60 minutter før hjemmeholdet kom på tavlen.

I det 80. minut får de foræret et straffespark, som gør kampen mere spændende en nødvendigt. Hedensted har flere gange mulighed for at lukke kampen. Men desværre bliver de sidste 10 minutter ren overlevelse, hvor alle man kæmper utrolig hårdt. Kampen ender 2-3 til et hårdt kæmpende udehold.

En fantastisk sejr, som bringer os over stregen. Nu skal vi være klar til endnu en vigtig kamp mod Stensballe/Hatting tirsdag den 16. kl. 19 på Løsning Stadion.

Med en sejr kan Hedensted/Løsning skabe afstand til stregen, og ambitionerne om overlevelse er fortsat.

Mål:
03' 0-1 Camilla Gejl
10' 0-2 Laura Lindhardt
35' 0-3 Malou Askær
60' 1-3 Rikke Schultz
80' 2-3 Rikke Schultz (straffespark)

Udskiftninger:
00' Maiken Sørensen ind ? ud