HIF holder fast i førstepladsen efter sejr over B1913

image Jeppe Hansen scorede målet til 1-0. Foto: Palle Herløv
29. april 2023 kl. 19:10

SENIOR - Hedensteds danmarksseriehold vandt igen, da det i dag tog til Fyn.

Specialtræner Kenneth Qvist sætter her ord på kampen:

Denne lørdag er vi taget en tur til Fyn, hvor B1913 var værter. Værternes bane var godt nok grøn men noget humpet, som gjorde det svært at spille poleret fodbold. Igen idag måtte vi ty til lidt simplere midler og hårdt arbejde.

Kampen var derfor naturligvis ikke en udpræget skøn affære, men ligesom sidste weekend forholder spillerne sig til at spille afklaret, uden risiko på egen halvdel og masser hårdt arbejde. Der var denne lørdag start debut i forsvaret til både Markus Tofting og Aron som spillede forbilledeligt hele kampen igennem. Stor ros til de unge gutter der bare viser de er klar og vi kan stole på dem som forventet.

1 halvleg starter ud med vi lige skal mærke underlaget og starter meget afklaret. De store chancer udebliver i indledningen, men midt i første halvleg står endnu et fremragende mål for skud. Jeppe Hansen modtager bolden fra Kasper Skovbjerg ca 35 meter ude. Han tager chancen og smider den op i krydset udenfor keeperens rækkevidde. Et mål vores Michael i mosen uden tvivl ville have annonceret som en Traum Tor.

10 minutter senere modtager Emil bolden i en god omstilling, hvor han har muligheden for at sende Mikkel Thiesgaard i himlen men desværre mislykkedes afleveringen. Dog arbejder vores gode bulderbasse Emil hårdt for at erobre bolden igen som lykkedes. Efter et par træk i modstanderens felt får han via en afrettet 13’er fod bolden ind bag en chanceløs keeper. 2-0 og det var et mål der efter gamle dages udtryk ville være et vaskeægte Puma King mål. 2-0 var stillingen ved halvleg.

Anden halvleg ligner på mange måder første halvleg, hårdt arbejde, simpelt spil og masser afklarethed defensivt. B1913 formår ikke for alvor at ligge et tryk på os med undtagelse af en chance efter et par minutter hvor Jacob redder flot. Os selv har flere gode muligheder men skarpheden manglede. Dermed slutter kampen som 2 halvleg startede med en sejr og endnu et clean sheet.

Igen må vi rose holdet for at holde sig til gameplanen og gøre det der skal til med de vilkår der pt er. Næste uge drager vi igen til Odense hvor 1 pladsen skal forsvares mod OKS, inden vi forhåbentlig foran masser tilskuere i mosen til majfest fortsat er nummer 1.

Mål:
31' 1-0 Jeppe Hansen
41' 2-0 Emil Rosenkrans

Udskiftninger:
69' Ernest Kurshumliu ind Kristian Skovbjerg ud
75' Batughan Öksüm ind Emil Rosenkrans ud